Q2

Prison Break

the breakout return

nieuw seizoen - vanaf zondag 10/9 - 20.35 - dubbelafleveringen

PRISON BREAK

first, it was a prison - now, it's a nation

Michael Scofield is nog in leven. Maar wat doet hij in de gevangenis van Jemen? Dat is de hamvraag die zijn broer Lincoln probeert op te lossen. De reeks is na bijna acht jaar klaar voor zijn grootste ontsnapping ooit. In het nieuwe, vijfde seizoen wordt de vaste cast - naast Michael en Lincoln keren ook T-Bag, Sara en C-Note terug - herenigd voor een nieuw avontuur verspreid over de hele wereld.

PRISONBREAK
nieuw - later dit najaar

Taken

protect what's yours

Wat als je zus voor je ogen wordt neergeschoten door jouw toedoen? Dat is wat Bryan Mills meemaakt in de actie-thrillerreeks Taken, een prequel op de eerste Taken-film. Vikings-acteur Clive Standen speelt Bryan Mills, een jongere versie van het iconische personage in de films. Mills wil wraak na de mislukte poging om zijn zus te beschermen, want haar dood blijkt geen ongelukkig toeval te zijn.

TAKEN
nieuw seizoen - later dit najaar

Top Gear

Top Gear viert zijn 40ste verjaardag en dat doet het populaire Britse autoprogramma met een gloednieuw seizoen vol stunts, bekende gasten, exotische locaties en een heleboel straffe uitdagingen. Matt LeBlanc, Chris Harris en Rory Reid testen dit najaar opnieuw of auto's - zowel alledaagse als buitengewone - de beloftes van de fabrikant waarmaken. Daarvoor roepen ze geregeld de hulp in van autokenners Eddie Jordan, Sabine Schmitz en de mysterieuze autopiloot ‘The Stig’.

topgear
elke dinsdag en woensdag

Champions League

Dit najaar is het kampioenenbal opnieuw een vaste waarde bij Q2. Als nieuwbakken landskampioen is RSC Anderlecht meteen geplaatst voor de groepsfase van het prestigieuze toernooi. Paars-wit kent ondertussen zijn tegenstanders: Bayern München, Paris Saint-Germain en Celtic. 

De Champions League-finale wordt gespeeld in het grootste stadion van Kiev: het NSK Olimpiyskyi-stadion. Alle wedstrijden zijn live te volgen bij Q2, op Q2.be en via de Q-app. Tom Coninx zorgt samen met zijn bekende studiogasten voor een uitgebreide analyse van alle wedstrijden.

UCL
nieuw - vanaf maandag 4/9 - 20.35

Absurdistan

de oplossing schuilt soms in het idiootste hoekje

Wie lost het best een persoonlijk probleem op van een bekende Vlaming: Bert Gabriëls, Jeron Dewulf of Thomas Smith? Daar draait het om in het nieuwe humoristische programma Absurdistan. Het trio ontvangt elke week een centrale gast in de studio. Ze proberen elk op hun eigen manier de gast voor zich te winnen door hun vindingrijkheid te demonstreren bij het bedenken van oplossingen voor allerhande andere problemen. Voor wie zal de bekende Vlaming uiteindelijk zwichten?

ABSURDISTAN

Comedy in de vooravond

nieuwe documentaires - later dit najaar

Qdoc

Is profvoetballer Cristiano Ronaldo even doelgericht naast het veld als erop? Hoe spendeerde Apple-topman Steve Jobs zijn laatste jaren? Dat ontdekt de kijker in Qdoc, dat in het najaar terugkomt met documentaires over spraakmakende persoonlijkheden en thema’s.

QDOC

TV-premières

nieuw seizoen - later dit najaar

The Graham Norton Show

THEGNSHOW

Nieuwe seizoenen