Vitaya

Nieuw in oktober

Een Frisse Start met vtwonen

Siegfried De Doncker helpt dit najaar koppels en gezinnen verhuizen bij Vitaya. Verhuizen is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis, die heel wat keuzestress met zich meebrengt. Siegfried krijgt de hulp van stylisten en zussen Guillemine en Ozanne Mertens om alle mogelijke verhuisstress weg te halen. Wat vindt het gezin belangrijk in het nieuwe huis? Welke stijl hebben ze? Welke inrichting past het best bij hen? Siegfried, Guillemine en Ozanne steken de handen uit de mouwen en doen er alles aan om de nieuwe woning zo goed mogelijk in te richten.

frissestart 

Verhuizen betekent keuzes maken en daar wil ik graag bij helpen.

Siegfried De Doncker
Vanaf 30/8, Elke woensdag om 20.35

Vitaya Movie Moments

De Vitaya Movie Moments zijn terug en maken de avonden in het najaar extra gezellig bij Vitaya. Met romantische tv-premières als The Age of Adaline met Gossip Girl-actrice Blake Lively en de Nederlandse acteur Michiel Huisman, She’s Funny That Way met Owen Wilson en Jennifer Aniston en Playing It Cool met Captain America-acteur Chris Evans. Ook romantische klassiekers als Four Weddings and a Funeral, Burlesque, Charlie St. Cloud, The Wedding Date, Sweet Home Alabama en Sleepless in Seattle ontbreken dit najaar niet.

vitayamoviemoments

Tell me something I can hold on to forever and never let go.

The Age of Adaline
elke zondag

Medical Sunday

Dit najaar legt Vitaya op zondag opnieuw de focus op medische zorg in Medical Sunday. In de docureeks Ambulance krijgt de Vitaya-kijker een blik achter de schermen bij de grootste ambulancedienst van Groot-Brittannië in Londen. In het tweede seizoen van Helicopter ER wordt het leven van dokters, ambulanciers en piloten van de Yorkshire Luchtambulance blootgelegd. Gregg Wallace en Chris Bavin leren families in Eat Well for Less hoe ze gezonder kunnen eten zonder meer geld uit te geven. Als laatste volgt Transgender Diaries de jongste transgenders in Engeland en Amerika en hun families tijdens hun levensbelangrijke beslissing om van geslacht te wisselen.

medicalsunday
Vanaf 29/8, Elke dinsdag om 20.35

Vitaya Investigates

Vitaya Investigates is dit najaar terug met een nieuwe portie crime. De Nederlandse misdaadjournalist Kees van der Spek onderzoekt in Moord of Zelfmoord cases die door de politie als zelfmoord bestempeld zijn, maar waarbij de familie aan deze conclusie twijfelt. In het tweede seizoen van de docureeks Killer Women trekt Piers Morgan door de zuidelijke staten van Amerika om de meest beruchte vrouwelijke moordenaars te ontmoeten. En in de docureeks Break Free krijgen jonge reizigers, die tijdens hun avontuur in het buitenland om het leven kwamen, een eerbetoon. 

vitayainvestigates
nieuwe afleveringen Vanaf 5/9, elke weekdag om 19.25

Home and Away

Nieuw later dit najaar

This Is Us

This is real. This is complicated. This is life.

18 miljoen mensen op de wereld delen dezelfde verjaardag. This Is Us vertelt het verhaal van drie van hen. Kate vecht al van kinds af aan met overtollige kilo’s en slentert door het leven met een gigantisch minderwaardigheidscomplex. Randall is een succesvolle zakenman die als donkere jongen opgroeide in een blank gezin. Kevin is een hunk uit een populaire sitcom die van de ene vrouw naar de andere fladdert. Op hun 36ste verjaardag nemen ze elk een radicale beslissing.

thisisus
Nieuw later dit najaar

Disney Fairy Tale Weddings

In Disney Fairy Tale Weddings krijgt de Vitaya-kijker dit najaar een unieke blik achter de schermen van uitzonderlijke aanzoeken en magische huwelijken in verschillende Disney-pretparken over de hele wereld.