VTM

NIEUW vanaf maandag 4/9 om 20.35

Over Winnaars

Koen Wauters is een zondagskind. Een succesvolle carrière, een gelukkig gezinsleven, een goede gezondheid: hij heeft het allemaal. In Over Winnaars wil hij op zijn manier bijdragen aan het kleine geluk van anderen. Vijf mensen die door een ziekte of ongeval een fysieke beperking opliepen, verrast Koen met een uniek voorstel. Hij helpt hen om een opgeborgen passie toch waar te maken. Want iemand zonder benen kán die berg op, een slechtziende kán autorijden. Samen met Koen maken de vijf het onmogelijke mogelijk.

overwinnaars

In mijn nieuwe programma zit meer van mezelf dan ooit tevoren. Mijn gasten zijn mijn helden en dat voel je.

Koen Wauters
NIEUW seizoen vanaf maandag 4/9 om 21.45

Spitsbroers

Wie wint, heeft het meest te verliezen

Twee jaar geleden waren Dennis en Alan Moerman nog twee broers die op straat voetbalden. Nu is de ene een aanbeden topvoetballer die bakken geld verdient en zit de andere in de cel voor diefstal. Wie verliest zichzelf, wie blijft er met twee voeten op de grond? Oscar Willems en Joren Seldeslachts leiden een geweldige cast met verder onder andere nog Louis Talpe, Viv Van Dingenen, Kris Cuppens en Lynn Van Royen in een verhaal over topsport, geld, seks en misdaad, en de familie die er middenin staat.

spitsbroers
NIEUW vanaf dinsdag 5/9 om 20.35

The Wall

De Muur geeft en de Muur neemt

Je hart gaat net als dat van de kandidaten en dat van presentator Niels Destadsbader sneller slaan bij The Wall, een quiz voor duo’s waarvoor je stalen zenuwen, een hoge dosis geluk en vooral veel vertrouwen in je partner moet hebben. Door elkaar goed te kennen, kan je gigantisch veel geld winnen … of verliezen.

thewall

Mijn verwachtingen zijn hoog, maar dat kan niet anders met een muur van 12 meter.

Niels Destadsbader
NIEUW vanaf dinsdag 5/9 om 21.45

Vermassen

Jef Vermassen is de strafste en meest succesvolle advocaat die ons land ooit heeft gekend. Dit jaar is hij zeventig geworden en blikt hij in een speciale, vierdelige reeks van VTM NIEUWS terug op zijn meest ophefmakende zaken uit zijn rijkgevulde loopbaan. Een persoonlijke visie op de evolutie van Assisen van de meester zelf, op basis van waargebeurde nieuwsfeiten.

vermassen
NIEUW vanaf woensdag 6/9 om 20.35

Kafka

WAAROM MAKKELIJK DOEN ALS HET OOK MOEILIJK KAN?

Ook in 2017 is Kafka nog altijd springlevend. Ambtenarij, regeltjes, kleine letters en grote bureaucratie. Gelukkig maar, want we kunnen ons nog altijd heerlijk ergeren. En die ergernis goten de makers van Loslopend Wild in een gloednieuw sketchprogramma met absurde, maar herkenbare situaties. Kafka gaf alvast een contract aan een topcast met onder andere Frank Focketyn, Stefaan Degand, Tania Van der Sanden, Karlijn Sileghem, Tiny Bertels, Tom Audenaert, Nico Sturm, Dirk Van Dijck, Günther Lesage, Steve Geerts en Mathias Sercu.

kafka
Nieuw seizoen vanaf woensdag 6/9 om 21.15

Helden van Hier: In de Lucht

Piloot zijn, en vanuit de lucht mensen redden. Verpleegkundigen en artsen die onder zware druk het verschil tussen leven en dood maken. Zij werken samen in het enige MUG-helikopterteam in Vlaanderen. Een hondenbeet, hartfalen of verkeersongeval, de MUG-helikopter met de hulpverleners landt op plaatsen waar het vaak niet makkelijk landen is. Helden van Hier: In de Lucht is belevingstelevisie van de puurste soort. Ervaar de spanning en adrenaline door de ogen van de piloten, dokters en verplegers.

heldenvanhier

's Ochtends weet je niet wat je 's avonds thuis zal vertellen.

Piloot Johan Deblock
NIEUW SEIZOEN vanaf donderdag 7/9 om 20.35

Het Lichaam van Coppens

Kan je aan niets denken? Komen muggen echt op licht af? En kan je over een papieren brug rijden? Vlaanderen stuurde weer massaal zijn vragen naar Staf en Mathias, en de Coppens-broers gaan met veel guts, goesting en humor achter de antwoorden aan. Vol overgave schenken de Coppensen hun lichaam weer aan de wetenschap.

hlvc

Ons recept is lachen, gieren, brullen op een bedje van bloed, zweet en tranen. Met dat extra korreltje zout natuurlijk.

Staf en Mathias Coppens
NIEUW vanaf donderdag 7/9 om 21.40

Alloo in de Nacht

In Alloo in de Nacht heeft Luk Alloo toevallige en niet toevallige ontmoetingen met mensen die werken, leven en gedijen in de nacht. Wegenwerkers, callgirls, verplegers, daklozen, taxichauffeurs, marktkramers, cafébazen, nachtraven, kunstenaars, detectives. Alloo start zijn draaidagen 's avonds laat en gaat door tot de zon opkomt.

alloo

De nacht heeft mij een andere kijk op het leven gegeven.

Luk Alloo
Nieuw seizoen vanaf vrijdag 8/9 om 20.40

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

tvvv

Ik blijf muziek de belangrijkste bijzaak ter wereld vinden, en de menselijke stem het mooiste instrument.

Bart Peeters
Elke zaterdag om 20.35

VTM Filmtoppers

James Bond alias 007 in Spectre is maar één van de vele VTM Filmtoppers dit najaar. Andere redenen om thuis te blijven zijn onder andere The Avengers: The Age of Ultron, The Martian, The Hunger Games: Mockingjay Part 2, Disney's Project T en Safety First: The Movie.

VANAF zondag 10/9 OM 18.15 en 22.50

Stadion

Voor het beste voetbal ter wereld moet je bij Stadion zijn. Maarten Breckx en Tom Coninx brengen het laatste nieuws van de Belgische clubs, de prestaties van de Rode Duivels in binnen- en buitenland en de strijd van de beste Europese ploegen in de Champions League.

stadion
NIEUW vanaf maandag 28/8 om 18.00

Open Keuken met Sandra Bekkari

Lekker & gezond voor iedereen

Elke weekdag verrast Sandra Bekkari met een nieuwe maaltijd. Nooit meer diëten, zegt ze en dat maakt ze waar door elke avond met simpele ingrediënten telkens een originele, heerlijke schotel te maken. Toegankelijk, lekker en vooral gezond eten dat kinderen ook lusten.

openkeuken

Ik gooi de deuren van mijn keuken open en hoop dat ik gezinnen kan inspireren.

Sandra Bekkari
Nieuw Seizoen vanaf maandag 28/8, elke weekdag om 18.20

De Buurtpolitie

debuurtpolitie

VTM NIEUWS

vtmnieuws
NIEUW SEIZOEN vanaf maandag 28/8, elke weekdag om 20.00

Familie

vtmfamilie
NIEUW later dit najaar

De Laatste 24 Uur

"Wat zou je doen als je nog 24 uur te leven had?" Met die vraag overvalt Nathalie Meskens onder andere Staf Coppens, Herman Brusselmans, Ruth Beeckmans en Ben Segers. En Nathalie heeft één en ander voorbereid om er een prachtige laatste dag van te maken. Ze nodigt hen uit om nog één keer te doen wat ze het liefste doen of altijd al hebben willen doen. En vooral om voor de laatste keer tijd door te brengen met de mensen die ze het liefste zien: hun partner, kinderen, vrienden en familie.

delaatste24

Die laatste 24 uur leveren één langgerekte verrassing op.

Nathalie Meskens
NIEUW later dit najaar

Hoe Zal Ik Het Zeggen?

EEN BOODSCHAP GEBRACHT OP EEN MANIER DIE JE NIET SNEL ZAL VERGETEN

Hoe zeg je je vrouw dat ze te veel schoenen koopt? Hoe maak je je huisgenoot duidelijk dat zijn voeten ontzettend hard stinken? Hoe laat je je zoon ein-de-lijk zijn kamer opruimen? Hoe Zal Ik Het Zeggen? helpt een handje om die – soms moeilijke – boodschappen op een hoogst originele manier over te brengen. Comedian Jens Dendoncker verrast nietsvermoedende mensen en bezorgt hen een moment dat ze zich nog lang zullen herinneren. Hoe zullen we zeggen dat dit programma van de makers van Wat Als? en Safety First is?

hoezalikhetzeggen
NIEUW later dit najaar

Sergio in Moeders Keuken

Wat mama maakt, smaakt 't lekkerst. Voor topchefs is dat niet anders. Zo denkt Sergio Herman met plezier terug aan de gerechten van zijn moeder die hij zo lekker vond. Met een aantal bekende Vlamingen haalt Sergio herinneringen op aan hun favoriet gerecht van mama. En dat wordt gepimpt en met veel liefde en respect aan mama geserveerd.

De gerechten die mama maakte, zijn herinneringen die je heel je leven meeneemt.

Sergio Herman
NIEUW later dit najaar

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn

Meesterlijke vertellers zoals Tom Waes, Urbanus en Bart Peeters doen hun meest verrassende verhaal. Geen urban legends, maar iets dat ze ooit zelf hebben meegemaakt. En terwijl zij vertellen, speelt een topcast met onder andere Olga Leyers, Sven De Ridder, Ben Segers, Ruth Beeckmans, Charlotte Timmers en Stefaan Degand dat sappig verhaal na. Alsof je er zelf bij was.

gehadterbijmoetenzijn
Nieuw seizoen later dit najaar

Alloo bij de Wegpolitie / Helden van Hier: Door het Vuur

Nieuw seizoen later dit najaar

Groeten uit

In 1983 was Kürt Rogiers 12 jaar. Even oud als zijn oudste dochter Lola nu. Als Kürt iets wilde opzoeken, was er de Winkler Prins Encyclopedie. En films, die zag hij op een VHS-cassette. Samen met zijn vrouw en dochters is Kürt één van de BV's die voor een nieuwe reeks Groeten uit een weekend lang leeft zoals toen. Het nostalgisch programma vol verrassingen was één van de grote hits van het voorjaar en kreeg zopas een nominatie voor de Gouden Roos, één van de belangrijkste Europese tv-prijzen.

groetenuit

Geuren, muziek, smaken en kleuren: alles kwam terug. Voor Els en ik een melancholie, voor de kinderen een totaal nieuwe wereld.

Kürt Rogiers
NIEUW LATER DIT NAJAAR

K3

Twee jaar al duurt de droom van Hanne, Marthe en Klaasje, en de drie zijn klaar voor nieuwe avonturen. In drie specials blikken ze terug op de voorbije maanden en kijken ze vooral vooruit. Ze maken het gezellig met gasten, livemuziek, humor, entertainment en vooral véél K3.

K3

FAROEK / CATHéRINE

BELEEF HET VANAF BEGIN SEPTEMBER

Programmaschema

Dagelijks

18.00

Open keuken met Sandra Bekkari

18.20

Echte Verhalen:
De Buurtpolitie

18.15

Stadion

19.00

VTM NIEUWS

19.40

Het Weer

19.45

Het Weer

19.50

Het Weer

20.00

Familie

20.35

Over Winnaars

21.45

Spitsbroers 2

22.50

Chicago MED.

20.35

The Wall

21.45

Vermassen

22.50

Faroek

20.35

Kafka

21.15

Helden van Hier: in de lucht

22.25

Telefacts

20.35

Het Lichaam van Coppens

21.40

Alloo in de nacht

22.50

Coppers (RR)

20.40

The Voice van Vlaanderen

22.35

Film

19.50

De 25

20.30

VTM Filmtoppers

19.55

Kafka (RR)

20.30

Film

22.50

Stadion